PINGIS ÄR TOPPEN

Pingis är toppen
häftig som popen
på gröna bord
runt om vår jord
är fajten jämt igång
Hammarn och Stellan
missar rätt sällan
En serve går in
en toppenspinn
och sen en segersång
Det är som musik
när man hör bollens klang
emot bordet
då kör man på
för kung och fosterlaaaand...

Att en pingisboll är ihålig är allom bekant.
Sorgligt nog måste man också konstatera att det troligen rör sig om samma slags obetingade ihålighet i huvudet på den taktlöse person som kom på den sinnesförvirrade idén att låta 70-talets svenska bordtennistitaner Stellan Bengtsson och Kjell Johansson närma sig en inspelningsstudio för att föreviga Pingis är toppen 1976.

Att låta en så förförisk och medryckande (ja, nästan erotisk) bossanovamusik bli fullständigt nedkladdad av dels föreliggande, klandervärda text och dels bli insjungen av två personer som blott behärskar en konstyttring (pingis) är inget annat än en oinskränkt styggelse.
Det är som att blanda 18-årig maltwhisky med en inte oansenlig mängd halvlummen Vira Blåtira.

Kommentarer
Postat av: Jonas (SEX NOLL TVÅ)

Den här dök upp i det fantastiska P3-inslaget "Svenskbotten" 1994. Det var idel fina bitar i det programmet. Minns en pinsam tidig låt med JustD innan de började rappa, en hårdrocksballad som började "Skriv en bok tillsammans med mig, vi har det bästa kvar av våra liv", och en tidig Ledin på engelska som hette "Rendezvous with a washing machine". Åh, vad jag vill höra detta igen!

2011-10-08 @ 19:23:28
URL: http://sexnolltva.blogg.se/
Postat av: Jonas (SEX NOLL TVÅ)

Eller var det "Folkbotten", de var ganska taskiga och ringde upp de musiker som gjort taffliga grejer, det ar Olle Palmlöf, kommer ihåg att han ringde Ola Ström angående en gammal Solstollarnalåt som hette typ "Vi flyger mot stjärnorna" och han sa att hur går karriären nu, inte mot stjärnorna eller? Snarare mot TV-shop" eftersom de då var med i en sådan reklam för typ DORO-telefonssvarare. Men ibland hade de fel, de hade helt felaktigt med denna pärla:http://sexnolltva.blogg.se/2010/december/jakten-pa-varldens-basta-lat-del-9-1.html

2011-10-09 @ 14:02:59
URL: http://sexnolltva.blogg.se/
Postat av: Jonas (SEX NOLL TVÅ)

R.I.P. Kjell "Hammarn" Johansson :-(

2011-10-24 @ 22:11:37
URL: http://sexnolltva.blogg.se/
Postat av: Rimbloggen

Ja, det var en tråkig nyhet.

2011-10-24 @ 23:35:12
URL: http://rimbloggen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0